Van Amsterdam naar Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Wies en Michael - WaarBenJij.nu Van Amsterdam naar Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Wies en Michael - WaarBenJij.nu

Van Amsterdam naar Kuala Lumpur

Door: WiesenMichael

Blijf op de hoogte en volg Wies en Michael

11 Augustus 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur

Om 05:00 h vetrokken met taxi Charrak (www.charrak-taxi.be). Zeer ruim op tijd aangekomen op Schiphol. Joshua heeft ons getrakteerd op een kop koffie bij Starbucks. Na wat rond gedoold te hebben op Schiphol zijn we op tijd vetrokken met Malaysia Airlines.
In het vliegtuig waren er problemen met het interne entertainment system. M.a.w. hij deed het niet. Maar niet getreurd, ik was alleen wakker om te eten. Wies was het boek “Er komt een vrij bij de doktor” van Kluun. Niet te filmen heeft ze het boek helemaal uitgelezen en niet geslapen. Nu is ze bijna 24 h wakker.
We zitten nu op Kuala Lumpur Airport (KUL). We wachten op de vlucht naar Medan. We moeten hier ongeveer 3 uurtjes wachten. Alles gaat goed. Nog geen problemen tegen gekomen. Een klein min puntje was, dat ik bijna op een Franse WC een grote boodschap moest doen. Ik dacht het dus niet. Dan maar ophouden tot ik een normale WC zie.
Zeer moeilijk in te loggen op een gratis netwerk op het vliegveld.

• 13 Augustus 2010 - 10:11

Jean-Pierre En Anoek:

Hoi mam en mich!

Even een berichtje voor mam, moet ook slapen hè ;-). Of blijf je alle dagen wakker ;-) haha.
    Dat jullie er maar lekker van genieten!

Gr Jean-Pierre en Anoek